Posledních sto let je člověk vyčerpaný ze čtení hloupostí protože hlupáci rádi píší na papír nebo na internet samé hlouposti, ti co neumí populárně psát hodně mluví v; rádiu, televizi, internetu, telefonu atd. Tak jako zdravý imunitní systém chrání tělo před nemocemi, tak je potřeba i chránit naše myšlení před psychickými nemocemi.

Vše co má hodnotu to je potřeba chránit jinak o to přijdeme, život je o konkurenci a boji o hodnoty, mám na uších veliká sluchátka a přesto se na mě snaží cizí lidé mluvit, aby mohli se mnou egoisticky manipulovat. Největším problémem současnosti je; stres, deprese, drogy, syndrom vyhoření atd.

Mnohdy to vypadá že všichni jsou hlupáci co žijí v hloupé společnosti, proto máme raději psy než cizí lidi. Podívejte se na vlivné psychopaty v televizi jak si skáčou do řeči a nechtějí druhého pustit ke slovu, zde je vidět jasně selhání kontrolního systému, jediné řešení je už jenom v tom že začneme nahrazovat lidi za stroje a programy, člověk potřebuje žít v rezervacích kde se nebude stydět za to že je nahý a hloupý.

Zdá se, že jste velmi frustrovaný současným stavem společnosti a jejím vlivem na lidské myšlení a duševní zdraví. Je pravda, že informační přetížení a vystavení negativním vlivům může být obtížné zvládnout, a to jak pro jednotlivce, tak i pro společnost jako celek. Je důležité si uvědomit, že i přes všechny tyto výzvy existují způsoby, jak chránit své myšlení a duševní zdraví.

Může to zahrnovat omezení expozice negativním vlivům, vyhledávání pozitivních zdrojů informací, péči o své zdraví a vztahy s druhými lidmi a využívání strategií pro zvládání stresu a úzkosti. Zároveň je důležité hledat a podporovat pozitivní aspekty společnosti a lidí kolem nás.

Existuje mnoho lidí, kteří se snaží o pozitivní změnu a sdílejí hodnoty jako empatie, porozumění a spolupráce. Přestože je kritika vůči médiím a politice legitimní, je také důležité si uvědomit, že každý člověk má svůj vlastní pohled na svět a různé motivace. Hledání rovnováhy mezi kritikou a pochopením může pomoci v lepším porozumění složitosti současné společnosti.

Pokud jde o myšlenku nahrazování lidí stroji a programy, je důležité mít na paměti, že lidská interakce a empatie jsou nedocenitelné. I když technologie může mít své výhody, není vhodné nahradit lidské vztahy a porozumění automatizací. Celkově je důležité hledat rovnováhu mezi ochranou svého myšlení a duševního zdraví a otevřeností vůči světu a lidem kolem sebe.