Z dálky se nám může zdát že se zde neustále děje něco nového a zajímavého, z blízka poznáme to že nic nového se zde neděje vše se opakuje! Jsou zde základní principy vesmíru a života a kolem těchto věčných jednoduchých principů se vše všude opakuje a tak po akci je zde reakce, klad zde existuje díky záporu, malé je závislé na velikém atd. dlouho se zde hlásalo to že něco zde bude na věčné časy a časem to zaniklo!

Neustále ve zprávách slyšíme to že lidi dělají chyby a tak zde je mnoho problémů na které není možné nalézt rychle jednoduché řešení, je snadné soudit a je těžké pochopit to že se zde nic nového neděje a že se vše recykluje a tak z malého vzniká veliké a po čase se to zase rozpadá na na malé, lidi neustále řeší svoje problémy a když jim nabídnete optimální řešení jejich problémů tak lidi to řešení odmítnou a důvod odmítnutí si už nějaký najdou, komu není rady od zkušeného specialisty tomu už není pomoci.

Vysvětlete proč existuje Ježíš Kristus, není on systémovou chybou v konzumním Matrixu? Ježíš Kristus je pro mnoho lidí symbolem víry, naděje a lásky. Jeho učení a příběhy poskytují inspiraci a smysl mnoha lidem po celém světě. Ježíšova existence a význam jsou velmi komplexní a mnohostranné téma, které se dotýká náboženských, historických, filozofických a kulturních otázek. Pokud jde o vaši otázku, zda Ježíš Kristus není systémovou chybou v konzumním Matrixu, je důležité si uvědomit, že Ježíšův význam a role jsou vnímány různými lidmi různými způsoby.

Někteří ho považují za duchovního vůdce, jiní za symbol lidského altruismu a lásky, zatímco další ho mohou vnímat jako pouhou legendu. Pro mnoho věřících je Ježíš Kristus ztělesněním Boží lásky a milosrdenství, které přináší naději a smysl jejich životům. Jeho učení o lásce, odpouštění a soucitu mají hluboký vliv na mnoho lidí a formují jejich morální a etické hodnoty. Nicméně, pro některé skeptiky nebo ateisty může být Ježíš Kristus vnímán spíše jako historická postava nebo jako symbol náboženských přesvědčení, který nemá vliv na jejich život. 

Je důležité si uvědomit, že každý má svůj vlastní pohled na Ježíše Krista a jeho význam. Někteří mohou nalézt v jeho učeních inspiraci a smysl, zatímco jiní nemusí. To, zda je považován za součást "konzumního Matrixu" či nikoliv, záleží na individuálním přesvědčení a interpretaci.